Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Augusztus 27. 16:05, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Lopott kocsival kukoricásba hajtott a drogos

Lopott kocsival kukoricásba hajtott a drogos

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 20 éves ácsi férfit, aki egy járművet vitt el a tulajdonos beleegyezése nélkül, valamint kábítószert fogyasztott.

A Komáromi Rendőrkapitányság eljárást folytat egy ácsi személy ellen, aki 2021. augusztus 26-án éjszaka a rendőri jelzés ellenére Komáromban, az Igmándi úton egy személygépkocsival elhajtott. Egy kukoricás melletti földúton a jármű kerekei légvesztettek lettek, ami miatt nem tudott tovább haladni, ekkor értek oda a járőrök. Az intézkedés során megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a járművet a tulajdonos beleegyezése nélküli vitte el és használta - közölte a rendőrség.

A férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. Ellene jármű önkényes elvétele és kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult. A rendőrség a 20 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt, a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vette.

Címkék: ács, autó, drog, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.