Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. November 01. 07:06, kedd | Helyi
Forrás: saját forrás

Megújult a porcelánmanufaktúra weboldala

Megújult a porcelánmanufaktúra weboldala

Különleges alkalmazással készülnek a közösségi térben történő debütálásra. Kreatív versenyt hirdettek, ahol akár a látogató által tervezett minta meg is valósulhat, így az értékes díjakon kívül dicsőség is szerezhető!

A herend.com megújulása a gyár számára kézenfekvő, követi az elmúlt évek technológia fejlődését, újdonságait. A jelentős lépés közel egy éves munka eredménye; a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. elképzeléseit a szombathelyi Webshark Kft. valósította meg. A közös munka eredménye az a világviszonylatban is nívós portál, mely reményeik szerint ismét elnyeri Herend barátainak elismerését.

Az újjávarázsolt weboldal egyszerűbb menükezelésével, látványos megoldásokkal, sokkal több vizuális elemmel várja látogatóit. Közössége – a Herend Klub – jelentős többlettartalmat, és számos exkluzív kedvezményt, csak a klubtagoknak elérhető lehetőséget biztosít. Herend Herald magazin és a kiadványok lapozgatós és letölthető verzióban is elérhetőek számukra.

Kiemelendő újdonság a sok közül, hogy a megjelenő termékek számát megduplázva közel száz termék online meg is vásárolható a világ 62 országában!Ma már elengedhetetlen, hogy az okostelefonokon, és a közösségi oldalakon is megjelenjen egy jelentős vállalkozás, termék. A különböző tartalmak megoszthatóak, és a Facebook oldalon önállóan, a honlapnak megfelelő design-al is jelen vannak. Sőt, különleges alkalmazással készülnek a közösségi térben történő debütálásra. Kreatív versenyt hirdettek, ahol akár a látogató által tervezett minta meg is valósulhat, így az értékes díjakon kívül dicsőség is szerezhető!

Reményeik szerint a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., mint a világ minden pontján ismert és elismert luxustermék, a Magyar Örökség és az Európai Kulturális Örökség része, internetes megjelenése is méltó a kivívott ranghoz, és értéket, minőséget teremt a virtuális térben is.

Így készül a herendi porcelán - VIDEÓ!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt