Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Március 07. 13:16, szerda | Helyi sport
Forrás: blikk.hu

Mocsai távozik Veszprémből?

Mocsai távozik Veszprémből?

Meglepő hír látott napvilágot, egyre több helyről hallani, hogy Mocsai Lajos, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője nem tölti ki a jövő év nyaráig szóló szerződését, hanem elhagyja a klubot.

A szakembert ugyanis nagyon megviselte, hogy néhány hete, a lengyel Kielcétől elszenvedett hazai Bajnokok Ligája-vereség után gúnyosan az ő nevét skandálták a szurkolók.A válást elősegítheti, ha a tréner által irányított férfi-válogatott sikerrel szerepel az áprilisi göteborgi olimpiai selejtezőn, s kijut Londonba.

– Csak a hazai feladatokra és a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre összpontosítunk, valamennyi fronton szeretnénk minél sikeresebben teljesíteni – válaszolta a jövőjét firtató kérdésre a szakember. – Ehhez nyugodt háttérre van szükség.
A veszprémi klubvezetők egyelőre nem foglalkoznak személyi kérdésekkel. Ugyanakkor a szövetség részéről Borsos Attila (45) megerősítette, valóban főállású szövetségi kapitányokkal képzelik el a jövőt.

– A nőknél a norvég Karl-Erik Böhn személyében már olyan edzőt választottunk, akinek a szövetségben van a főállása. Ugyanilyen szakembert szeretnénk a férfiválogatott élére, sőt hamarosan a junior nemzeti csapatoknál is követnénk ezt a példát – hangoztatta a válogatottak menedzseléséért felelős elnökségi tag, az egykori világbajnoki ezüstérmes játékos. – Persze olyan kedvező anyagi feltételeket egyelőre nem tudunk ajánlani, mint a legjobb hazai klubok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: