Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Február 19. 12:31, vasárnap | Helyi sport
Forrás: index.hu

Nincs edzőkérdés az MKB-nál

Nincs edzőkérdés az MKB-nál

Az MKB Veszprém elnöksége szerint nincs edzőkérdés a férfi kézilabdacsapatnál.

A klub vezetősége rendkívüli ülést tartott a Bajnokok Ligájában elszenvedett vereségek miatt, s úgy értékelte a jelenlegi helyzetet, hogy az Európa-bajnokságon szerepelt magyar, illetve más nemzetiségű válogatott játékosok nehezen nyerik vissza formájukat - derült ki a klubnak az MTI-hez eljuttatott, Hunyadfalvy Ákos elnök által jegyzett szombati közleményéből.

Az elnökség ugyanakkor bízik abban, hogy az Atlético Madrid elleni, sorsdöntő mérkőzésre megoldódnak a gondok, és a csapat sikerrel veszi az akadályt.

A Veszprém múlt szombaton saját közönsége előtt 24-21-re kikapott a lengyel Kielcétől, majd ezen a héten, csütörtökön vendégként 30-26-ra az orosz Csehovszki Medvegyitől, ezzel nehéz helyzetbe került. Mocsai Lajos vezetőedző csapata a zárókörben a már biztos csoportelső spanyol Atlético Madridot fogadja. Az esetleges pontszerzés nyolcaddöntőt érne, ugyanakkor egy újabb vereség esetén a Veszprémnek már nem a saját kezében lenne a sorsa.

A klub elnöksége leszögezte, hogy az olimpiai és világbajnoki selejtezők sikere érdekében minden segítséget meg kell adni válogatottnak, melynek gerincét és szövetségi kapitányát az MKB Veszprém adja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: