Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2023. Május 19. 09:09, péntek | Belföld
Forrás: Rendőrség

Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő a veszprémi völgyhídon, a rendőrök mentették meg

Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő a veszprémi völgyhídon, a rendőrök mentették meg

A rendőrnő a szakadék felé rohanó lányt karjánál fogva rántotta vissza.

A rendőrségre 2023. május 17-én 17 óra 5 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprémben, a Szent István Völgyhídnál egy nő önkezűleg akar véget vetni életének, a mélybe akar ugrani.

A gépkocsizó járőrök a híd felé gyalogosan közlekedő lányt meg akarták állítani, aki a rendőröket meglátva és meghallva elfutott előlük. Cserháti Rebeka Hajnalka rendőr őrmester a járőrautóból kiszállva a kőfal végénél lévő ösvény irányába futott a lány után, míg Vig József rendőr zászlós autóval próbálta egy másik útvonalról elérni a fiatalt.

A rendőrnő a szakadék felé szaladó lányt utolérte, és határozott fellépéssel karjánál fogva visszahúzva megakadályozta őt abban, hogy végzetes lépésre szánja el magát. A járőrnő folyamatosan szóval tartotta a lányt, igyekezett megnyugtatni, majd gyalogosan a rendőrautó irányába kísérte, ahol már a járőrtárs is segítséget nyújtott. A hűvös időjárásra tekintettel a szolgálati gépkocsiba ültették a fiatalt, majd a helyszínre érkező mentőknek átadták, akik őt kórházba szállították.

Fotó: Wikipedia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.