Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2016. Július 06. 10:58, szerda | Kék hírek
Forrás: InfoVárosok/police.hu

Perselyt lopott a templomból, a lakcímkártyája buktatta le

Perselyt lopott a templomból, a lakcímkártyája buktatta le

A rendőrség vádemelést javasol az ellen a 22 éves őcsényi férfival szemben, aki a katolikus templomba tört be és onnan ellopta a perzselyt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, amelyet lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak egy őcsényi férfi ellen.

Az elkövető március 13-án az éjszakai órákban betörte az őcsényi katolikus templom ablakát, majd az épületből ellopta a templomi perselyt, több ezer forint készpénzzel. A rendőrök a helyszíni szemle során a templomban megtalálták egy helyi férfi lakcímkártyáját. A nyomozók a beszerzett bizonyítékok alapján a 22 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetése miatt. A terhelt szabadlábon védekezhet. A persely is előkerült, amelyet a templom közelében, egy lakatlan ház udvarán találtak meg, már üresen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.