Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. Október 10. 10:35, hétfő | Helyi sport
Forrás: Centrum SE

Remek szezonkezdés a CENTRUM SE birkózóinál: 2 versenyen 19 érem!

Remek szezonkezdés a CENTRUM SE birkózóinál: 2 versenyen 19 érem!

Két hete megkezdődött a kötöttfogású évad a birkózók országos bajnokságában. A startpisztoly az OB futam területi döntőjén dörrent el a veszprémi csapat számára.

A Kaposváron megrendezett verseny egyben rangsor verseny is volt, amelyen keresztül a legjobbak feljuthattak az OB döntőbe. A három korcsoport számára kiírt viadal remekül záródott, hiszen a Centrum SE négy birkózóval képviselte városunkat a megmérettetésen, amelyen valamennyien dobogós helyen végeztek, így az egy hónap múlva esedékes OB döntőbe is bejutottak.
A csapat tagja: Krebsz Martin, Krebsz Botond, Krebsz Kolos és Jákói Márk.

A verseny után nem volt túl sok idő a pihenésre, hiszen szombaton Veszprémben rendezték az U23-as korosztály versenyével párhuzamosan a Véniss Sándor Emlékversenyt. A nemzetközi környezetben zajló versenyt tavaly összesítettben a Centrum SE nyerte, és idén sem lett volna másként, de sajnos, most nem számolták a csapatpontokat.A versenyre 16 fővel nevező csapatból mindenki pontszerző helyen végzett, még az újoncként most debütáló Fürst Péter (Kossuth Iskola) is – remek birkózásának köszönhetően - begyűjtött egy ezüstérmet!

Összesítve egy arany, hét ezüst, hét bronz és egy negyedik helyezést gyűjtött be a csapat, amely igazán szép teljesítménynek mondható!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben