Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 19. 11:32, szombat | PR
Forrás: infoveszprem.hu

Szemes György előadása a BEMER terápiáról

Szemes György előadása a BEMER terápiáról

Nagy sikerü előadást tartott Szemes György, a BEMER terápiáról és a BEMER Liechtensteini gyárában tett látogatásáról.

A korábbi nagy sikerre való tekintettel, második alkalommal tartotta meg előadását és élménybeszámolóját Szemes György, BEMER orvostechnikai eszköz tanácsadó. A helyszín ezúttal a Veszprém, Rákóczi u. 5 szám alatt található kezelő különterme volt, ahol az érdeklődők megismerkedhettek a BEMER terápiával és a kezelés hatásaival, illetve érdekes utibeszámolót hallgathattak meg a liechtensteini központban tett látogatásról.

Az előadó saját élményeit elevenítette fel, többek között, hogy gerincbetegsége miatt az egészségi állapota már több mint két évtizede megromlott, gyakran került kórházba, majd a gyakori izületi gyulladások miatt szövődményként szívproblémák is felléptek. Közel 25 év betegeskedés és havi 600 szem gyógyszeradag után olyan állapotba került, hogy csak feküdni tudott, és a felkelés is nehézséget jelentett számára.

Ekkor ismerkedett meg a BEMER terápiával és elszántan kezdett használatába. 3 hét után változás jelentkezett az állapotában, fokozatosan, napról-napra erősödött, mely egyre jobb közérzettel is párosult. Ezt tapasztalván hitvallásává vált a BEMER és úgy döntött, hogy szaktanácsadóként is igyekszik minél több emberrel megismertetni a készüléket és a kezelést!

Az emberi szervezet egyik legfontosabb része a mikrocirkuláció, 74%-ot tesz ki a keringési rendszerben, a BEMER terápia lényege pedig,hogy ezt a mikrokeringést javítsa fel tíz éves kutatómunkával kifejlesztett speciális BEMER impulzusokkal.

A mindennapi stressz, nem megfelelő táplálkozás, a szervezet túlhajszolása, káros szokások, mind-mind keringési elégtelenséghez vezetnek. Sokféle program közül választhatnak a kezelésre járók, napszaknak, életkornak, betegségnek megfelelően, sőt aki saját készülékkel rendelkezik, akár éjszaka, alvás közben is kezelheti magát.

A veszprémi BEMER kezelőközpont

Kérdésre válaszolva Szemes György elmondta, hogy az orvostársadalom is egyre nyitottabb a BEMER alkalmazása féle, személyesen is sok konzultációt tart a város és a régió orvosaival, akik egyre nagyobb számban vásárolják és használják maguk is a készüléket. Akár önállóan alkalmazva, akár más kezelés kiegészítéseként is, nagyon hatásos lehet a BEMER terápia.

A sport világában is igen elterjedt az eszköz és a terápia, ilyen készüléket használ Szabics Imre válogatott labdarúgó, a világranglistán első Roger Federer, labdarúgó egyesületek és sok atléta, de a BEMER-rel kezelik a svájci síelő válogatott tagjait is.

Fontos, hogy csak az eredeti BEMER készülékkel végzett kezelések hatásai garantálhatóak, sajnos számtalan, olcsó hamisítvány, vagy más elven működő mágnesterápiás gépis megjelent a piacon!

Amennyiben kérdései lennének, vagynem múlnakpanaszai keresse bizalommal Szemes Györgyöt és a veszprémi BEMER kezelőt!

További információk a BEMER terápiáról és bejelentkezés az első ingyenes kezelésre itt!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat