Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

A félévhez közeledve, biztató eredményeket tudhatnak éves céljaik teljesüléséhez.

A szigorú minőségi szabályozás, a 6 szabványt integráló irányítási rendszer sikeres auditja az eredmények alapja és az egyik legjobb garancia a megrendelők felé – mondta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

Éppen ezért idén is több sikeres felügyeleti auditon van túl az integrált irányítási rendszerrel rendelkező, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat. A több lábon álló és a takarítási szolgáltatásokban piacvezető cég évről-évre növekvő eredményeit épp a szigorú minőségi követelmények következetes ellenőrzésének és betartásának köszönheti. Ez garantálja az eredményesebb, hatékonyabb munkafolyamatokat és magasabb szintű szervezeti kultúrát érnek el. Még májusban zajlott a teljes körű külső átvilágítás az erre szakosodott külső cégek auditorai által. A cégnél megtörtént az MSZ 28001 (OHSAS 18001) munkabiztonsági, az ISO 27001-es információ biztonsági és ISO 50001 energiairányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a cégnél az energiát hatékonyan, takarékosan és biztonságosan használják fel. Mindezekkel mérsékelhetők az energiaköltségek és csökkenthető az üvegház hatású gázok, hulladékok kibocsátásának mennyisége. A felügyeleti audit kiterjedt az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 szabványok szerinti minőség és környezetirányítási rendszerre. Ezek a nemzetközileg is elfogadott követelmények teljesítését igazoló tanúsítványok megteremtik a vevői bizalmat ezáltal segítik a piac- és versenyképességet. Nemrég fejeződött be az AQAP 2110 katonai normatíva szerinti katonai minőségirányítási rendszer auditja is. Ez utóbbi az egyik legszigorúbb tanúsítvány. Ennek megléte feltétele a NATO beszállítói minősítésnek és csak ennek birtokában vehetnek részt a rendvédelmi és katonai szervezetek pályázatain.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat