Városlista
2023. március 27, hétfő - Hajnalka, Lídia, Auguszta

Hírek

2021. Július 04. 15:04, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosk/police.hu

Több millió forintot zsákmányolt egy besurranó

Több millió forintot zsákmányolt egy besurranó

Elfogták a budapesti rendőrök a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy II. kerületi lakásból lopott el egy fémdobozt, benne több millió forinttal.

A nyitott bejárati ajtón surrant be a tolvaj egy társasházi lakásba a fővárosban június 3-án napközben. A férfi zsákmánya több millió forint volt – közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

A feltételezett tettest egy hónap után, július 2-án egy családi házban fogták el, egy Fejér megyei községben. A lakásban többen tartózkodtak, akik a rendőrök érkezésekor megpróbálták elrejteni az ellopott dobozt. A fővárosi rendőrök azonban nemcsak azt, de az eltulajdonított pénz egy részét is megtalálták. Egy körözés alatt álló férfi is volt a házban, őt is elfogták és átadták a helyi rendőröknek.

A lopással gyanúsított 34 éves K. Istvánt a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kihallgatását követen őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 27. 13:00, hétfő | Kék hírek

Tinilányt próbált megerőszakolni - bíróság elé állította az ügyészség a támadót

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban állított bíróság elé egy 27 éves román állampolgárságú férfit, aki pár héttel ezelőtt, egy újbudai lakásban meg akart erőszakolni egy 15 éves lányt.

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.