Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2021. Július 04. 15:04, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosk/police.hu

Több millió forintot zsákmányolt egy besurranó

Több millió forintot zsákmányolt egy besurranó

Elfogták a budapesti rendőrök a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy II. kerületi lakásból lopott el egy fémdobozt, benne több millió forinttal.

A nyitott bejárati ajtón surrant be a tolvaj egy társasházi lakásba a fővárosban június 3-án napközben. A férfi zsákmánya több millió forint volt – közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

A feltételezett tettest egy hónap után, július 2-án egy családi házban fogták el, egy Fejér megyei községben. A lakásban többen tartózkodtak, akik a rendőrök érkezésekor megpróbálták elrejteni az ellopott dobozt. A fővárosi rendőrök azonban nemcsak azt, de az eltulajdonított pénz egy részét is megtalálták. Egy körözés alatt álló férfi is volt a házban, őt is elfogták és átadták a helyi rendőröknek.

A lopással gyanúsított 34 éves K. Istvánt a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kihallgatását követen őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:44, csütörtök | Kék hírek

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cégre csapott le a rendőrség

Katalizátorokból kinyert nemesfémekkel illegálisan kereskedő cég kerepesi telephelyére csapott le a rendőrség és a társhatóságok

2023. November 30. 08:16, csütörtök | Kék hírek

Amerikai katonának adta ki magát, több alkalommal is utalt neki pénzt a magyarországi nő

A balatonalmádi sértett megismerkedett egy magát amerikai katonának valló személlyel az egyik közösségi portálon.

2023. November 29. 17:27, szerda | Kék hírek

Elítélték a tanárt, aki kiskorúval folytatott szerelmi viszonyt

Nem jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Püspökladányi Járásbíróság azt a tanárt, aki iskolája kiskorú diákjával folytatott szerelmi viszonyt

2023. November 24. 10:15, péntek | Kék hírek

Másfél év alatt 171 millió forintot szerzett idős áldozatától a csaló

Különösen nagy kárt okozó csalás, sikkasztás és gondozási kötelezettség elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy idős, beteg embert kihasználó 52 éves férfi ellen.