Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2019. Augusztus 12. 08:08, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Továbbra is a kasszasikerlista élén áll a Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Továbbra is a kasszasikerlista élén áll a Halálos iramban: Hobbs & Shaw

Bár számos új film forgalmazását kezdték meg a hétvégén az észak-amerikai mozik, a Universal stúdió Halálos iramban: Hobbs & Shaw című filmje megtartotta vezető helyét a kasszasikerlisták élén.

A Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készült misztikus akciófilmre 25,4 millió dollárért váltottak jegyet forgalmazása második hétvégéjén. Kilenc nap után a film 108 millió dollár jegybevételt hozott az észak-amerikai mozikban és 224 millió dollárt külföldön - írta a variety.com portál.

A Lionsgate stúdió Lidérces mesék éjszakája című, a fiatalabb nézőknek szánt filmje kezdett a legjobban a hét végén forgalmazásba került filmek közül, 20,8 millió dollárért váltottak rá jegyet a nézők.

"A film készítőit és a CBS Films csapatát felvillanyozta, hogy a mozinézők befogadják a Lidérces történeteket" - nyilatkozta Guillermo del Toro, aki a Zoe Margaret Colletti, Michael Garza és Gabriel Rush főszereplésével készült film producere volt.

Az oroszlánkirály című Disney-film megőrizte harmadik helyét a kasszasikerlistán, húszmillió dollárral gyarapodtak jegyeladásai. A Jon Favreau rendezésében készült újrafeldolgozás globálisan már 1,33 milliárd dolláros forgalmat hozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.

2024. Június 15. 11:02, szombat | Bulvár

Egyszülős Központ: 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül a gyerekeit

Az utóbbi évtizedben jelentősen nőtt az egyedülálló apák száma Magyarországon: a felmérések szerint 64 ezer apa neveli együtt élő társ nélkül gyerekeit - közölte az Egyszülős Központ szombaton az MTI-vel.