Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2012. Április 04. 15:41, szerda | Helyi
Forrás: VMRFK

Vasvillával törte be a szélvédőt

Vasvillával törte be a szélvédőt

Zavarhatta a kocsiból szóló zene azt a középkorú bakonynánai férfit, aki vasvillával támadt a takarmányt árusító autósra.

Egy bakonycsernyei lakos tett bejelentést a rendőrségen, miszerint a Bakonynána, Dózsa Gy. utcában egy ismeretlen személy kérdőre vonta Őt, amiért zenélve árul takarmányt. Az árus tájékoztatta a számára idegen férfit, hogy engedélye van ilyen módon történő árusításra.

Ekkor a férfi egy vasvillával több alkalommal beszúrt a gépkocsi lehúzott ablakán, majd mikor hátramenetbe kapcsolt és tolatni kezdett, akkor a vasvillával betörte a jármű első szélvédőjét. A sértett a szúrások elől megpróbált kitérni, azonban a bántalmazó így is eltalálta Őt bal combján és könyökén, melynek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszíni adatgyűjtés és az elkövető kilétének felkutatására tett intézkedések eredményre vezettek, megállapítást nyert, hogy a cselekményt egy 48 éves bakonynánai férfi követhette el. A rendőrök a gyanúsítható személyt a Zirci Rendőrőrse előállították, majd a Veszprémi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során közlekedési bűncselekmény miatt is felelnie kell.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.