Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Október 26. 09:31, szerda | Helyi sport
Forrás: Centrum SE

Erős mezőnyben bizonyítottak a CENTRUM SE birkózói

Erős mezőnyben bizonyítottak a CENTRUM SE birkózói

21 csapat közel 150 versenyzőjének részvételével került megrendezésre a hétvégén, a Game World Kupa nemzetközi birkózó gála.

A Vasas SC által rendezett versenyen rendkívül erős mezőny jött össze. Érezhető volt, hogy rövidesen csúcspontjához érkezik a bajnoki évad, hiszen két hét múlva megkezdődnek a diákolimpiai, majd azt követően az OB futamok döntői.

- Bátran kijelenthetjük, hogy az idei szezon legerősebb mezőnye jött össze a szombati gálára. Igyekezett minden csapat a legjobb versenyzőit elhozni, hogy az edzők felmérhessék, hogy hol tartanak a felkészülésben – mondta el a Veszprémi CENTRUM SE birkózóinak edzője, Túri Péter.

- A súlycsoportok nagy részében olyan sokan mérlegeltek, mintha az OB döntőn lettünk volna, és a küzdelmek színvonala is ennek volt megfelelő. Egymást követték a három menetes mérkőzések és a 4-5 pontos dobásokkal záródó küzdelmek a nézők legnagyobb örömére. Az eddigi OB győzteseknek is fel kellett kötniük a „mezüket”, mert ezen a napon nem adta senki sem olcsón a győzelmet!

Csapatunk 6 fővel nevezett és a végelszámolásban két második, két harmadik és két ötödik helyezést sikerült megszereznünk, amelyhez ezúton is gratulálok versenyzőinknek – zárta szavait az edző.

A CENTRUM SE birkózó szakosztálya immár két helyszínen várja az ügyesedni, erősödni vágyó fiúkat és lányokat Veszprémben! Foglalkozásaik helyszínei és időpontjai elérhetőek az egyesület weboldalán: www.centrumse.hu.
Az első hónap edzésdíját mi fizetjük helyetted, így kockázatok nélkül kipróbálhatsz minket!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

2024. Május 16. 08:25, csütörtök | Életmód

Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?

A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára